Diensten

Life Cycle Assessment (LCA) & CO2 footprint

Wilt u…

  • weten wat de impact is van uw product of dienst? Bijv. voor een aanbesteding of jaarrapportage?
  • weten welke materialen een lagere impact hebben?
  • weten wat de quick-wins in uw productieketen zijn voor het verlagen van de impact op het milieu?
  • het imago van uw product of bedrijf verbeteren?
Lees meer

Circulaire ketenontwikkeling

Bij Ecoras denken we altijd in cirkels. Wanneer we een circulaire kans in de markt zien, pakken wij het heft in halen, halen we ketenpartners bij elkaar en proberen we gezamenlijk een strategie te bedenken voor nieuwe circulaire projecten. Benieuwd hoe wij dit doen?

Lees meer

Business development

Wanneer je als bedrijf een biobased of circulair product hebt ontwikkeld is het van belang om je markt goed te kennen én te volgen. De markt van biobased en circulaire oplossingen veranderd namelijk razend snel! Bij Ecoras zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, denk hierbij ook aan aantrekkelijke subsidieregelingen en wet- en regelgeving.

Lees meer

Marktverkenning & Haalbaarheid

Wanneer je als bedrijf een biobased of circulair idee hebt, of van een afvalkostenpost graag een winstpost maakt kun je Ecoras inschakelen voor een markt- en haalbaarheidsonderzoek. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Lees meer

Transitie van Afval naar waardevolle Grondstof

”One man’s trash is another man’s treasure.” Dat is precies hoe wij hier denken! Vaak hoeft afval geen kostenpost te zijn maar kan het juist geld opleveren. Benieuwd hoe Ecoras dit aanpakt?

Lees meer

Aanjagerschap & CIRCO

Voor Vereniging Circulair Friesland en de Gemeente Emmen is ons team actief als aanjager. Daarnaast wordt er binnen CIRCO gewerkt aan het aanjagen van circulair ondernemen binnen verscheidene sectoren.

Lees meer