Circulaire Introductie Demo

Circulaire Introductie Demo

De Circulaire Introductie Demo is voor bedrijven met circulaire ambities maar niet zo goed weten waar ze nou eigenlijk moeten beginnen.

Ben je op zoek naar een biobased alternatief voor jouw product of een grondstof? Heb je een afvalstroom wat iemand zijn grondstof kan zijn? Wil je jouw bedrijf voorbereiden op een circulaire economie? Wil je een productieproces verduurzamen of zien waar in jouw bedrijf de zwaarste milieu impact zit?  Ecoras helpt bedrijven hun circulaire ambities te realiseren en de Circulaire Introductie Demo is daarvoor een goed begin.

 

Hoe werkt zo’n Circulaire Demo?

Wil je binnen jouw bedrijf aan de slag met duurzaamheid? Wil je weten wat de milieu impact is van jouw bedrijf of wil je jouw bedrijf voorbereiden op de circulaire economie?  Veel bedrijven willen hiermee aan de slag, maar weten niet goed waar te beginnen. Daarvoor hebben wij de Circulair Introductie Demo.

We helpen je op weg door je kennis te laten maken met de circulaire economie. Waar begin je? Wat kan het je opleveren? Wat zijn de eerste stappen die je kunt zetten? Welke data is belangrijk om te verzamelen en waar vind je die? Hoe creëer je draagvlak in jouw bedrijf? Wat verwacht de EU van jou als bedrijf op dit gebied, nu en in de toekomst? De Circulair Introductie Demo is een kennismaking en een kick-off om daarna aan de slag te kunnen.