Ecoras geeft LCA Training bij NHL Stenden

Afgelopen april gaf Ecoras een tweedelige basiscursus LCA in het Biosintrum voor de lectoraten Sustainable Plastics en Circular Plastics van NHL-Stenden. Hier werd een tweedelige basis training over LCA (Life Cycle Assessment) gegeven. LCA is een zeer snel groeiend thema binnen de duurzaamheidstransitie. De onderzoeksgroepen bij NHL-Stenden die werken aan duurzame materialen en processen zien hier het belang ook van in. De activiteiten van deze onderzoeksgroepen kun je vinden via deze link.

De training bestond onder andere uit het uitleggen van de basisprincipes, maar ook uit oefeningen met een voorbeeldcase. Daarna werd er verdiept in het onderwerp en do’s en dont’s van het rapporteren van resultaten werd besproken. Een deel van de agenda van de training is hieronder te zien.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een dergelijke training? Als erkend adviesbureau of het gebied van LCA / milieu impact analyses denken we graag met u mee over de beste vorm voor uw organisatie. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Micha Klaarenbeek via m.klaarenbeek@ecoras.nl.

Een sfeerimpressie van de training met bijbehorende agenda over twee dagen.