Meet wat je eet! LCA workshop – Met de revolutionaire eiwitbal

Altijd al willen weten wat je nou precies kunt met een LCA, een levenscyclusanalyse?

Tijdens het Sustainable Moments Festival geeft Ecoras samen met The Sustainable Company een laagdrempelige en praktische LCA workshop. Dit gaat over het uitvoeren van een LCA, een levenscyclusanalyse. Je leert hoe jij de basis legt van een LCA en je gaat ook zelf al aan de slag met een LCA!

LCA workshop met de Eiwitbal

Of je nu een professional bent die geïnteresseerd is in duurzaamheid of gewoon nieuwsgierig bent naar de concepten achter een LCA, deze LCA workshop biedt een uitstekende gelegenheid om te leren en te ervaren hoe deze waardevolle tool kan worden toegepast op een boeiend onderwerp: de revolutionaire eiwitbal. Ga samen aan de slag en ontdek hoe we een positieve impact kunnen hebben op ons milieu en onze toekomst! Door tijdens de workshop de revolutionaire eiwitbal als voorbeeld te nemen, krijg je direct een kijkje in de keuken van de eiwittransitie én mag je proeven hoe het eten van de toekomst smaakt.

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: 11-10-2023
𝗧𝗶𝗷𝗱: 16:00 – 18:00
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Binnenkort meer info!
𝗞𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻: Gratis!

Wil jij aanwezig zijn of ken jij iemand die hier bij moet zijn? Stuur een bericht naar m.klaarenbeek@ecoras.nl óf meld je aan via de volgende link: Meet wat je eet! – LCA workshop – Sustainable Moments Groningen

Wil je alvast meer weten over de eiwitbal, check dan de website van Campus Groniningen of het onderstaande filmpje!